Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Είναι περιττό να τονίσουμε τη σημαντικότητα της αποψινής αναμέτρησης για τον Εργοτέλη καθώς η ομάδα της Κρήτης θέλει μόνο νίκες θέλει στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές για να ελπίζει στην παραμονή της στη Super League.

Το πρώτο εμπόδιο είναι η Κέρκυρα (19.30, NS1), η οποία δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Ταουσιάνη είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Από την άλλη μεριά, ένας μήνας και… κάτι έχει περάσει από την τελευταία νίκη της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα, γεγονός που την έφερε σε δύσκολη θέση.

Απόψε στο Παγκρήτιο θα επιδιώξει την κατάκτηση των τριών βαθμών, με σκοπό να εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό τη συμμετοχή της και στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λεάλ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.