Τη Δευτέρα αναμένονται να βρίσκονται στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο εκ των αντιπροέδρων της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ, κατόπιν πρόσκλησης της ελληνικής κυβέρνησης.
Οι δύο αξιωματούχοι του παγκόσμιου και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα έχουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σημειώνεται ότι στόχος της κυβέρνησης ήταν να έρθει ο ίδιος ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ωστόσο παρά τις σχετικές προσπάθειες του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.
Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και το πλαίσιο ανάταξης και επανεκκίνησής του, με τις δύο πλευρές να αναμένεται πως θα υπογράψουν ένα συνυποσχετικό ή «μνημόνιο».
