ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr , Τάσος Τσατάλης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Διευκρινίστηκε χθες από το υφυπουργείο Αθλητισμού πως την ευθύνη για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ έχουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός βάσει των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί. Κι έτσι είναι.

Επίσης πως η ΕΠΟ εξακολουθεί στον σχεδιασμό της να θεωρεί πως το ματς της Εθνικής με τη Βοσνία θα γίνει κανονικά στο ΟΑΚΑ. Θυμίζουμε πως η χρήση γι’ αυτό το ματς είναι στο διήμερο 14-15 Οκτωβρίου.

Αυτό βέβαια προκαλεί εντύπωση. Αν είναι να παίξει τότε η Εθνική, γιατί να μην παίξει πριν και ο Παναθηναϊκός το ματς με την Ξάνθη; Η λογική λέει πως οι εργασίες για την επισπορά, λίπανση κι αερισμό του χορταριού δεν μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί στο διάστημα ανάμεσα στα δύο ματς.

Από την άλλη η ΑΕΚ επιβεβαίωνε και χθες το ρεπορτάζ, που είχαμε πρώτοι εδώ στην «Εφ.Συν.», για πολύ μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να δώσει αλλού το ματς με τον Βόλο για την 7η αγωνιστική.

Το πρώτο μετά τη διακοπή. Ως δεύτερη έδρα έχει δηλώσει τη Ριζούπολη. Ομως αυτό που θα μετρήσει είναι το ποιο γήπεδο θα πιστοποιηθεί για χρήση του VAR.