Από έναν βαθμό πήραν Λαμία και Παναθηναϊκός (τελικό σκορ 1-1), στην πρεμιέρα τους για το πρωτάθλημα της Super League 1.
Αξιοσημείωτο ότι αυτό ήταν το πρώτο ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα που χρησιμοποιήθηκε το σύστημα VAR και μάλιστα έκρινε τον αγώνα, καθώς επιβεβαίωσε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός.
Γενικά, το ματς ήταν μοιρασμένο, με τη γηπεδούχο Λαμία να είναι καλά στημένη και να μην αφήνει τον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για γκολ.
Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό, όταν ο Ρόμανιτς εκμεταλλεύθηκε την άστοχη έξοδο του Διούδη και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι στο 35ο λεπτό, με το VAR να καταγράφει το χέρι του Πλιάτσικα μέσα στη μεγάλη περιοχή της Λαμίας, δίνοντας την ευκαιρία στον Μακέντα να σκοράρει.

Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λαμία: Βελλίδης, Βάντερσον, Αντέτζο, Βύντρα, Σάλιακας (90’+3΄Τσούκαλος), Δημούτσος, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς (76’ Σκόνδρας), Μπεχαράνο, Καραμάνος, Τουράμ (62’ Βασιλόγιαννης).
Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης (82’ Μπουζούκης), Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης (60’ Μολό), Μακέντα, Κολοβός.
