Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Οι Πράσινοι βρέθηκαν πίσω στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης όμως κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοσή τους στο δεύτερο μισό και απέσπασαν την ισοπαλία.

Η γηπεδούχος Μπεσίκτας με το «καλημέρα» (5′) είχε δοκάρι με τον Ναγίρ και άνοιξε το σκορ εφτά λεπτά αργότερα με τον Σεγκτζίν. Το ημίχρονο βρήκε τους Τούρκους να προηγούνται με 2-0 με το γκολ του Οκτάι (38′).

Ο Παναθηναϊκός με δυο γκολ του Χρήστου Δώνη στο 62′ και το 80′ κατάφερε να φύγει από την Τουρκία χωρίς να γνωρίσει την ήττα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως και η Μπεσίκτας έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεση της.

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρασίνων, τον Νορβηγό Ζαχίντ να έχει πολύ καλή απόδοση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ντεστάνογλου, Καλαφάτ (77′ Μπελάι), Μιρέν, Ρ. Γιλμάζ, Κ. Γιλμάζ,  Καγιάρ, Ναγίρ (90′ Καλαφάτ), Οκτάι, Τσινάρ, Λενς, Σεγκτζίν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46′ Κότσαρης), Γιόχανσον (74′ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (46′ Νούνες), Πούγγουρας (74′ Μαυρομμάτης), Ινσούα (74′ Ζαγαρίτης), Δώνης (82′ Θεοχάρης), Ζαχίντ (82′ Κόναν), Χατζηθεοδωρίδης (61′ Μολό), Κολοβός (46′ Κουρμπέλης), Χατζηγιοβάνης (61′ Καμπετσής), Μακέντα (82′ Βέργος).