Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Γεμάτο παραμένει το ιατρικό δελτίο στον Παναθηναϊκό μετά το κύμα ίωσης που έπληξε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, παρά το γεγονός ότι στη χθεσινή προπόνηση ενσωματώθηκαν τέσσερις «πράσινοι» που υπολογίζονται για το αυριανό εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τη Λαμία (7.30 μ.μ.).

Οριστικά νοκ άουτ για το πρώτο ματς της φάσης των «16» στη διοργάνωση είναι οι Γιάννης Μπουζούκης, Βαγγέλης Οικονόμου και Βαγγέλης Θεοχάρης που ναι μεν πήραν εξιτήριο χθες από το νοσοκομείο, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ετοιμοπόλεμοι για το αυριανό ματς, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Αργύρη Καμπετσή, παρότι πήρε εξιτήριο μία ημέρα νωρίτερα.

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι επίσης ο 19χρονος Χρήστος Σέχου για τον ίδιο λόγο, ενώ εκτός πλάνων ως γνωστόν για το ματς με τη Λαμία, εξαιτίας του γεγονότος ότι βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας, είναι και οι Φεντερίκο Μακέντα, Ομρι Αλτμαν και Αντώνης Κότσαρης.

Το μοναδικό ευχάριστο γεγονός της χθεσινής ημέρας για τους «πράσινους» ήταν ότι οι Τάσος Χατζηγιοβάνης, Εργους Κάτσε, Φάνης Τζανδάρης και Χρήστος Δώνης ενσωματώθηκαν στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης και αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο αυριανό ματς του Παναθηναϊκού.

Το χθεσινό πρόγραμμα διεξήχθη υπό τις οδηγίες του άμεσου συνεργάτη του Δώνη, Μάκη Αγγελίνα, ενώ η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στη Φθιώτιδα, έχει προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι.

Οσον αφορά τον Γιώργο Δώνη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού (στον οποίο χορηγείται ειδική φαρμακευτική αγωγή) παρέμεινε κλινήρης για ακόμη ένα 24ωρο στο νοσοκομείο «Υγεία», καθώς χθες το πρωί ανέβασε εκ νέου υψηλό πυρετό και πλέον τα ενδεχόμενα για την ημέρα που θα πάρει εξιτήριο είναι δύο.

Το πρώτο και πιο αισιόδοξο αναφέρει ότι θα αποχωρήσει σήμερα από το νοσοκομείο και θα δώσει το «παρών» στο Κορωπί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το ματς με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας.

Και το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να πάρει αύριο εξιτήριο και να μεταβεί απευθείας στη Φθιώτιδα για το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού στη φάση των «16» της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης.