ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Εργοτέλη έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον Αρη και ήδη ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι Σάββας Παντελίδης με τον τεχνικό διευθυντή Ντίνο Διαμαντόπουλο έχουν πάρει απόφαση να παρέμβουν δραστικά στο ρόστερ.

Οχτώ παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Συγκεκριμένα η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» ψάχνει τη φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας με τους Βαλεριάνο, Τζανακάκη, Μαβράι, Ναζλίδη, Βίτορ και Ιντζόγλου, έχει αποφασίσει να δώσει δανεικό τον Παυλίδη και έχει αρχίσει επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς για να βάλει τέλος στον δανεισμό του Κολάσο.

Την ίδια ώρα έχουν αρχίσει και τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια. Στο στόχαστρο του Αρη βρίσκεται ο Μοχάμεντ Γιαταρά.

Ο 25χρονος επιθετικός από τη Γουινέα ανήκει στην Οσέρ και οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν αρχικά το σενάριο του δανεισμού του από τη γαλλική ομάδα. Σύμφωνα με όσα λένε οι άνθρωποι του Αρη, η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη.

Από κει πέρα ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να πάρει πίσω την τιμωρία των παικτών για την ντροπιαστική ήττα από τον Εργοτέλη κατά το ήμισυ. Διατήρησε το πρόστιμο, ακύρωσε όμως την απόφαση για «κόψιμο» της άδειας Χριστουγέννων.

Χθες η ομάδα του Αρη προπονήθηκε για τελευταία φορά και από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή οι παίκτες θα ξεκουραστούν, αφού το επόμενο ραντεβού για προπόνηση δόθηκε για το Σάββατο.

Τέλος ο Ματέο Γκαρσία σε συνέντευξή του στην Αργεντινή δήλωσε ικανοποιημένος για τη συνεργασία του με τον Αρη και αποκάλυψε: «Προσπαθώ να πάρω ιταλική ιθαγένεια. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία δύο χρόνια. Στη Λας Πάλμας λόγω του προβλήματος με το διαβατήριό μου είπαν ότι έπρεπε να με δώσουν δανεικό».