ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr , Τάσος Τσατάλης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

H επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις από το ρεπό του Σαββατοκύριακου είχε ένα καλό νέο. Προπονήθηκε κανονικά ο Εκι Πόνσε.

Ο Αργεντινός είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο ματς με την Μπενφίκα. Ωστόσο… ολίγον θολά παραμένουν τα πράγματα για τους υπόλοιπους τραυματίες. Αναφερόμαστε σε Μάνταλο, Οικονόμου, Αλεφ και Αλμπάνη.

Και οι τρεις έκαναν ατομικό πρόγραμμα χθες. Με τον Μάνταλο έχουμε μείνει στις ενοχλήσεις στο γόνατο που τον κράτησαν εκτός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και τους αγώνες της Εθνικής.

Συνεχίζουν να είναι καθησυχαστικοί από την ΑΕΚ κι αφήνουν να εννοηθεί πως μπορεί και σήμερα να μπει κανονικά στο πρόγραμμα.

Οι περιπτώσεις Οικονόμου και Αλεφ είναι λίγο περίεργες. Ο Αλεφ προφανώς κι έχει κι αυτός θλάση, αλλά δεν έχει ειπωθεί επίσημα. Είχε ανακοινωθεί πως είχε ένα τράβηγμα την εβδομάδα πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Παραμονές του ματς με τον ΟΦΗ που ακολούθησε, λεγόταν πως μπορεί να έμπαινε και στην αποστολή. Δεν μπήκε με το επιχείρημα πως αυτό έγινε προληπτικά για να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα προβλήματος στη συνέχεια.

Εχουν περάσει από τότε τα ματς με Μπενφίκα και Ολυμπιακό, δεν μπήκε φυσικά σε κανένα στην αποστολή και δεν έχει μπει ώς τώρα και στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Οικονόμου έφυγε με μια κάκωση από το ματς με την Μπενφίκα, αλλά υποτίθεται πως παιζόταν η συμμετοχή του στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κι αυτός όχι μόνο δεν μπήκε στην αποστολή τότε, αλλά συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αλμπάνης είναι έξω δύο μήνες τώρα με πολύ βαριά θλάση. Οι δύο προηγούμενες εβδομάδες ξεκίνησαν με την εκτίμηση πως θα ήταν αυτές μέσα στις οποίες θα έμπαινε στο πρόγραμμα, αλλά κάτι τέτοιο ακόμη δεν έχει συμβεί.

Πολλά τα αινίγματα πλέον σε σχέση με τα ιατρικά ζητήματα της ΑΕΚ.

■ Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κατέθεσε χθες την έφεσή της για την τιμωρία με αφαίρεση βαθμών και αποκλεισμού έδρας για το ματς με τον Ολυμπιακό και περιμένει εκδίκαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Εχει μπροστά της όμως και το ματς με τον Απόλλωνα το Σάββατο στη Ριζούπολη, που θέλει μεγάλη προσοχή αφού πρόκειται για γήπεδο που δεν ελέγχεται εύκολα και η ΑΕΚ θα έχει πολύ κόσμο.

Να σημειώσουμε και κάτι άλλο. Super League και αστυνομία αξίζουν σίγουρα… συγχαρητήρια που έχουν βάλει στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου το Παναθηναϊκός – Πανιώνιος στο ΟΑΚΑ και τρεις ώρες μετά το Απόλλωνας – ΑΕΚ. Κι έτσι «προκαλούν» τις τέλειες προϋποθέσεις για «συναντήσεις» οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, με επίκεντρο τη γραμμή του ηλεκτρικού. Εύγε…