Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με τιμωρία μιας ή δύο αγωνιστικών κινδυνεύει ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, για τον τρόπο που πανηγύρισε το τρομερό γκολ που πέτυχε στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οπως φάνηκε στην τηλεοπτική κάλυψη, έτρεξε προς την εξέδρα φωνάζοντας: «Εγώ σας γ@μ@ω».

Συνεπώς, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, βάσει του βίντεο, αναμένεται να ασκήσει σήμερα δίωξη εις βάρος του, όπως έκανε και στην περίπτωση του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος είχε φωνάξει κάτι ανάλογο στο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής την οποία εξέτισε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να τιμωρηθεί είτε με μία αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά είτε με δύο για υβριστική συμπεριφορά.

Κατά τα άλλα, ο Πέδρο Μαρτίνς, βασισμένος στην εκτίμηση ότι η ομάδα του είχε καλή απόδοση, για μία ακόμη φορά προσπάθησε να κρατήσει ψηλά το φρόνημα των παικτών.

Βλέποντάς τους να μην μπορούν να χωνέψουν πώς έχασαν μέσα από τα χέρια τους ένα παιχνίδι που θα άλλαζε άρδην την ψυχολογία και θα κάλυπτε το χαμένο έδαφος από την εντός έδρας ήττα που είχε προηγηθεί από τον ΠΑΟΚ, τους ζήτησε να ηρεμήσουν και να τον ακούσουν.

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν αξιοποιήσαμε όλες μας τις ευκαιρίες για γκολ. Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτό το ματς, εάν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Να ξέρετε ότι συνεχίζω να πιστεύω σε εσάς και στην ομάδα και θεωρώ ότι δουλεύουμε καλά. Πρέπει τώρα και ειδικά στη διακοπή να κοιτάξουμε να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα, να βελτιωθούμε κι άλλο, να μείνουμε σε καλό ρυθμό και θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε στη συνέχεια», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πιο στοργικός έδειξε στον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος χαρακτηρίστηκε «μοιραίος» για τη μοναδική ευκαιρία που έχασε στην τελευταία φάση του αγώνα. Βλέποντάς τον να είναι απαρηγόρητος, του επισήμανε ότι υπήρξαν κι άλλες φάσεις νωρίτερα που θα μπορούσαν να είχαν «κλειδώσει» το ματς και ότι ποτέ την ευθύνη δεν την παίρνει ένας παίκτης.

Τη δουλειά στον ψυχολογικό τομέα, μετά τη δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε, ο Μαρτίνς θα τη συνεχίσει στις προπονήσεις του Ρέντη. Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τη διακοπή ώστε να μιλήσει και κατ’ ιδίαν με ορισμένους ποδοσφαιριστές για να τους κάνει πιο συγκεκριμένες τις απαιτήσεις που έχει από αυτούς και φυσικά να κερδίσει χρόνο και ο Γιαγιά Τουρέ, ο οποίος σταδιακά βελτιώνει την αντοχή του ώστε να ανταποκρίνεται σε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.