Από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας φαίνεται πως θα έρθει και η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τον Ντάνιελ Ποντένσε αλλά και τον Μιράντα, που ναι, μεν, έπαιζε στην Αγγλία, αλλά είναι κι αυτός συμπατριώτης του Πέδρο Μαρτίνς.
Οι πληροφορίες από την ιβηρική χώρα ήθελαν χθες τους «ερυθρόλευκους» να είναι κοντά στην απόκτηση του 25χρονου Αιγύπτιου φορ της Μπράγκα, Αχμέντ Χασάν, πιο γνωστού με το παρατσούκλι «Κόκα».
Ο Χασάν είναι στην Μπράγκα από το 2015, στην πρώτη του σεζόν είχε πετύχει 10 γκολ, πέρσι είχε 19 συμμετοχές ως βασικός στις τρεις διοργανώσεις που έπαιξε η ομάδα του, συν 14 ως αλλαγή και συνολικά 6 γκολ. Εχει «κοπεί» από το φετινό ρόστερ και είναι διαθέσιμος για μεταγραφή.
Παράλληλα φαίνεται πως στον Ολυμπιακό έχουν μπει δυνατά για την απόκτηση του 25χρονου διεθνή Τυνήσιου στόπερ Γιασίν Μεριά, που τον είδαμε στα ματς της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ και αγωνίζεται στην πατρίδα του, με τη Σφαξιέν.
Στο μεταξύ σήμερα αναχωρεί για το Βέλγιο και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας η αποστολή που αποτελείται από 28 παίκτες και περιλαμβάνει και τους νεοαποκτηθέντες Ποντένσε και Μιράντα.
