Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι παρελθόν εδώ και δέκα μέρες, το Μουντιάλ βρίσκεται σχεδόν μία εβδομάδα μακριά, αλλά ο Σέρχιο Ράμος συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας. Αφενός δεν είχε τοποθετηθεί μέχρι χθες για τον τραυματισμό του Σαλάχ -ενώ ούτε ο ίδιος ο Αιγύπτιος έχει μιλήσει ακόμα-, αφετέρου προέκυψε και νέο ζήτημα με την αγκωνιά που έδωσε στον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους.

Ο Γερμανός χτύπησε δύο λεπτά πριν δεχτεί το πρώτο γκολ από τη Ρεάλ Μαδρίτης και, σύμφωνα με εξετάσεις που έκανε προχθές σε νοσοκομείο της Βοστόνης (όπου βρίσκεται για διακοπές), αποδείχτηκε πως υπέστη διάσειση.

Μάλιστα, οι γιατροί υποστήριξαν ότι δεν αποκλείεται η απόδοσή του να επηρεάστηκε από αυτό το χτύπημα.

Εδώ αρχίζουν να εγείρονται σοβαρά ζητήματα κι ερωτήματα. Καταρχάς, γιατί οι γιατροί της Λίβερπουλ δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν την κατάσταση;

Κι επίσης γιατί ο ίδιος ο παίκτης δεν ζήτησε αλλαγή; Διότι τα συμπτώματα της διάσεισης είναι -μεταξύ άλλων- ζαλάδα, απώλεια μνήμης, εμετοί.

Ουδείς φαίνεται να κατάλαβε κάτι εκείνη τη στιγμή, ενώ δεν παραπονέθηκε ούτε ο Γερμανός, ο οποίος μάλιστα ενδιάμεσα των δύο γκολ-δώρο που έδωσε στους Μαδριλένους είχε κάνει και μία εντυπωσιακή επέμβαση.

Οσον αφορά τον τραυματισμό του Σαλάχ στον ώμο, ο Σέρχιο Ράμος τόνισε: «Ο Μοχάμεντ με έπιασε πρώτος από τον ώμο και στην εξέλιξη της φάσης πέσαμε κάτω. Ο τραυματισμός του ήταν στον άλλο ώμο, όχι σε αυτόν που κρατιόμασταν. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αλλά ο κόσμος λέει πως του έκανα λαβή τζούντο», ενώ έκανε και τη δική του… πρόταση: «Ο Σαλάχ θα μπορούσε να αγωνιστεί, αν έκανε μια ένεση στο ημίχρονο. Μίλησα μαζί του με μηνύματα μετά το ματς και κατάλαβα ότι ήταν καλά. Κι εγώ έχω παίξει αρκετές φορές με ενέσεις και σφίγγοντας τα δόντια, μόνο που επειδή είμαι εγώ, αυτό δεν αφορά κανέναν. Προφανώς επειδή παίζω στη Ρεάλ, μια ομάδα που κατακτά συνεχώς τίτλους, ο κόσμος βλέπει τις καταστάσεις με άλλο μάτι».

Για την περίπτωση του Κάριους δεν θέλησε να επεκταθεί υπογραμμίζοντας απλά: «Μαθαίνω πως με κατηγορούν και γι’ αυτή τη φάση. Σε λίγο θα πουν πως ο Φιρμίνο έπαθε ίωση επειδή ακούμπησε τον ιδρώτα μου»…