Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μία εντυπωσιακή Γιουβέντους επιχείρησε να… μιμηθεί τη συμπατριώτισσά της Ρόμα και να γονατίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην Ισπανία. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η «βασίλισσα» κέρδισε πέναλτι και τελικά πήρε αυτή το εισιτήριο για τους «4» του Champions League

Το τελικό 3-1 υπέρ της Γιουβέντους σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της Ρεάλ, έδωσε την πρόκριση στους Ισπανούς, οι οποίοι πάντως πραγματοποίησαν μία άσχημη εμφάνιση μπροστά τους οπαδούς τους. 

Σκόρερ του χρυσού γκολ για τη Ρεάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα ο Μπουφόν και να αποβληθεί. 

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, η Ρόμα είχε ανατρέψει το εις βάρος της 4-1 του πρώτου αγώνα από την Μπαρτσελόνα και κατάφερε να φτάσει σε επική νίκη-πρόκριση με 3-0, με χρυσό σκόρερ τον Κώστα Μανωλά. 

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπάγερν Μονάχου με «λευκή» ισοπαλία (0-0) πανηγύρισε την πρόκριση κόντρα στη Σεβίλη, καθώς στο πρώτο ματς οι Γερμανοί είχαν επικρατήσει με 2-1.

Έτσι, οι ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι η αγγλική Λίβερπουλ, η ιταλική Ρόμα, η γερμανική Μπάγερν Μονάχου και η ισπανική Ρεάλ Μαδρίτης.