Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η πλέον κρίσιμη εβδομάδα αρχίζει από σήμερα για τον ΠΑΟΚ, αφού θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις δικαστικές αποφάσεις που θα καθορίσουν και την τελική έκβαση της προσπάθειάς του στο Πρωτάθλημα.

Μέσα στην ημέρα είναι πιθανό να γίνει γνωστή η απόφαση του αθλητικού δικαστή της Λίγκας, Σπύρου Καποδίστρια, για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που διακόπηκε.

Δεν θα είναι τελεσίδικη, αφού υπάρχουν μπροστά η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και το Διαιτητικό, ωστόσο, θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα γίνουν οι επόμενες εκδικάσεις και υπό αυτό το πρίσμα έχει πολύ μεγάλη αξία. 

Επιπλέον, την Τετάρτη, το Διαιτητικό θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τι θα ισχύσει για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που δεν άρχισε ποτέ.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μετά την εκδίκαση την Παρασκευή, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός καταθέτουν σήμερα υπομνήματα και το νέο στοιχείο που προστίθεται στη δικογραφία είναι η ένορκη κατάθεση του γιατρού του αγώνα. 

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του περιμένουν, όπως και η ομάδα, με ανυπομονησία τις αποφάσεις των αθλητικών δικαστηρίων για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει μπει σε μια φάση εσωτερικής αξιολόγησης.

Ο ομογενής επιχειρηματίας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τα υψηλόβαθμα στελέχη και τους συμβούλους του, περνά από κόσκινο όλα όσα έχουν συμβεί από την αρχή της σεζόν και θεωρείται βέβαιο ότι θα οδηγηθεί σε ανακατατάξεις. 

Για αρχή, πάντως, προχωρά στην ανάδειξη των θετικών στοιχείων του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν, που καθορίζουν και τις σταθερές πάνω στις οποίες θα στηριχθεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτή τη λογική, ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε πριν λίγες μέρες τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την απόφασή του να του προσφέρει νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο και ο Ρουμάνος τεχνικός ανταποκρίθηκε θετικά. 

Ο Λουτσέσκου είχε υπογράψει για 2+1 το καλοκαίρι του 2017 και τώρα έρχεται νέο τριετές συμβόλαιο (μάλλον και πάλι με τη μορφή του 2+1), στο οποίο όμως θα υπάρχει σημαντική αύξηση απολαβών.

Από τις 400.000 ευρώ που παίρνει ο 49χρονος κόουτς τη φετινή περίοδο, θα ανέβει περίπου στις 600.000 (αύξηση 50%) και μαζί θα του δοθούν σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στο τελικό ραντεβού που θα έχουν Σαββίδης – Λουτσέσκου, πολύ πιθανόν, μέσα στην εβδομάδα.