Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δούλεψε εντατικά τις τελευταίες μέρες προκειμένου να ετοιμάσει έναν πλήρη φάκελο για τη σημερινή (16.00) εκδίκαση στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο της Λίγκας της υπόθεσης του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οπως φάνηκε και χθες με την κίνηση να αιτηθεί την κλήση ως μάρτυρα του Οσκαρ Γκαρθία, ο βασικός στόχος του Δικεφάλου θα είναι να αποδείξει στην ακροαματική διαδικασία ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού προσποιήθηκε τραυματισμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι γι’ αυτόν τον λόγο χθες ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ανέβασε στον λογαριασμό του φωτογραφία του Ισπανού τεχνικού από την κλινική στην οποία νοσηλεύτηκε και τη συνόδευε με το εξής σχόλιο: «Κανένας τραυματισμός, από κανένα ρολό, που καμία λήψη δεν δείχνει να πέφτει σ’ εκείνο το σημείο. Μόνο θλίψη για έναν άνθρωπο, που αντί να φέρει ποδοσφαιρικό πολιτισμό από τη γενέτειρά του, έγινε υποχείριο ενός συλλόγου που τον βάζει να δαγκώνει τα χείλη του».

Η πλευρά του ΠΑΟΚ θα επιμείνει πολύ πάνω στο γεγονός ότι, όπως υποστηρίζει, το ρολό πέτυχε τον Γκαρθία σε άλλο σημείο (προς την κουκούλα του μπουφάν που φορούσε) και όχι εκεί που τραυματίστηκε, ότι στο 15λεπτο που δεν επέτρεψαν οι παράγοντες του Ολυμπιακού στον γιατρό του αγώνα να εξετάσει τον Γκαρθία προκάλεσε ο ίδιος (ή εκείνοι) τραυματισμό και ότι ήταν σε κατάσταση να καθίσει στον πάγκο, όπως φαίνεται από τις γνωματεύσεις των γιατρών που τον εξέτασαν.

Επιπλέον, θα επιμείνουν στο ότι παρανόμως δηλώθηκε το όνομά του στο φύλλο αγώνα και στο γεγονός ότι η ομάδα του Ολυμπιακού αποχώρησε για τα αποδυτήρια χωρίς εντολή Αρετόπουλου.

Στον ΠΑΟΚ μιλούν και για νομικά ατού που θα εμφανίσουν στη διάρκεια της δίκης με τα οποία θα επιδιώξουν την τιμωρία του Ολυμπιακού για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με υπαιτιότητά του.

■ Αγωνιστικά, άρχισε η προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με μοναδικό πρόβλημα την ίωση που ταλαιπωρεί τον Πασχαλάκη. Τέλος, ο Αχιλλέας Πούγγουρας δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στο Αρκα Γκντίνια.