Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Παρουσία του Λούμπος Μίχελ που έκανε αποκαλύψεις για τα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ, έγινε η συνέντευξη Τύπου παρουσίαση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6).

Ο Σέρβος τεχνικός έκανε λόγο για τον επιθετικό ΠΑΟΚ, βασισμένο σε 4-4-2 και 3-4-3, με πιο γρήγορο και άμεσο ποδόσφαιρο που θέλει να παρουσιάσει και δήλωσε έτοιμος να σηκώσει το βάρος της ευθύνης του να είναι προπονητής σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους όπως ο ΠΑΟΚ, βάζοντας στόχο να την πάει ένα βήμα πιο πάνω σε σχέση με πέρυσι.

Εξάλλου, ο Λούμπος Μίχελ αποκάλυψε ότι έχει κάνει επαφές με τον ατζέντη του Βιεϊρίνια και έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της απόκτησή του με μεταγραφή από τη Βόλφσμπουργκ. Ακόμη, τόνισε ότι το θέμα Εντόι είχε ανοίξει με βάση τα «θέλω» του Βλάνταν Ίβιτς και ότι πλέον ο ΠΑΟΚ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις, ενώ σημείωσε πώς δεν υπάρχουν ικανοποιητικές προτάσεις για πώληση των Τσίμιροτ και Λέοβατς.

Δείτε τη συνέντευξη στο video