Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 3-0 του κακού ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Θόδωρος Καλοκοτρώνης», για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League.
Δύο γκολ πέτυχε ο Γιαννιώτας (9΄ και 45΄) κι ένα ο Σανκαρέ (30΄) για τους «Αρκάδες», που έχασαν και πέναλτι με τον Μπαράλες στο 7ο λεπτό.
Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ανέβηκε -μέχρι αύριο τουλάχιστον- στην τρίτη θέση της κατάταξης, ενώ ο «Δικέφαλος του βορρά» κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή, αν ο Ολυμπιακός νικήσει αύριο στην Ξάνθη.
Άνετη νίκη για τον Πλατανιά
Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο και ο Πλατανιάς, που επιβλήθηκε με 3-0 του Πανιωνίου στα Περιβόλια.
Ο Μιλούνοβιτς πέτυχε δύο γκολ στο 55΄ και 70΄, ενώ στο 84΄ ο Τόρες «σφράγισε» το «τρίποντο» για την ομάδα του Γ. Χριστόπουλου.
Από πλευράς φιλοξενούμενων, οι προσπάθειες περιορίστηκαν στο α’ μέρος της αναμέτρησης, ενώ από το 59΄ οι «κυανέρυθροι» έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Οικονόμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Μοιρασιά στη Βέροια
Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) του πρωταθλήματος της Super League, ανάμεσα στη Βέροια και στην Καλλονή.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καλτσά στο 8΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 16΄ με τον Χουάνμα.
