Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ που υπέταξε τον Ατρόμητο με 2-0, σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχε και τα δύο του γκολ (Μπίσεσβαρ μόλις στο 2ο λεπτό και Κουλούρης στο 38΄). Πλέον ο ΠΑΟΚ αναμένει με ενδιαφέρον την αναμέτρηση Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη. 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης Ατρόμητος-ΠΑΟΚ [VIDEO].

Παράλληλα, αμφότεροι οι δύο ουραγοί –Ηρακλής και Πανιώνιος- επικράτησαν των αντιπάλων τους και συνεχίζουν να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία. Ο «Γηραιός» επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο «Καυτανζόγλειο», με τον Χρήστο Δώνη να πετυχαίνει το πολύτιμο γκολ στο 58ο λεπτό.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης Ηρακλής-Λεβαδειακός [VIDEO].

Από την πλευρά της η Βέροια, παρά τους μπελάδες που έχει με τον φάκελο για την αδειοδότηση στην ΕΠΟ, δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο υπέταξε με 3-0. Σκόρερ οι Καπετάνος (στο 20΄), Σαρπόνγκ (στο 36΄) και Σουλέ (στις καθυστερήσεις).

Αντίθετα, η Λάρισα προβλημάτισε μετά την εντός έδρας ήττα της με 4-1 από τον Αστέρα Τρίπολης. Χατ τρικ πέτυχε ο Μανιάς (15΄, 30΄, 90+1΄πεν.), ενώ ο Μάσα (28΄πεν.) πέτυχε το άλλο γκολ για τους νικητές. Ο Ναζλίδης σημείωσε το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων στο 34΄ αλλά απώλεσε πέναλτι στο 38΄ (απέκρουσε ο Ντοναρούμα).

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης Λάρισα-Αστέρας [VIDEO].

Τέλος, η Ξάνθη επικράτησε στα Πηγάδια με 3-0 του Παναιτωλικού και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι των πλέι οφ, καθώς ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ξεπερνώντας την ΑΕΚ. Ο Γιουνές (στο 3΄ και στο 38΄ με πέναλτι) και ο Βασιλακάκης (στο 59΄) ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης Ξάνθη-Παναιτωλικός [VIDEO].