Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο Παναθηναϊκος επανήλθε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, επικρατώντας με 86-80 της Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Euroleague. Πρώτος σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν ο Μπουρούσης με 18 πόντους, ενώ από την τουρκική ομάδα ξεχώρισε ο Κλάιμπερν με 26 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ντεμπούτο των Μάικ Τζέιμς και Κένι Γκάμπριελ με την πράσινη φανέλα στην EuroLeague.

Σημαντικό για την κατάκτηση της νίκης το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας μόλις 5 λάθη σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Τα δεκάλεπτα:21-16, 46-34, 64-60, 86-80

Οι συνθέσεις και οι πόντοι των παικτών

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 13, Νίκολς 7, Ρίβερς 13, Τζέιμς 7, Φώτσης 3, Παππάς 12, Φελντέιν, Γκάμπριελ 2, Μπουρούσης 18, Καλάθης 11.

Νταρουσάφακα (Μπλατ): Ουίλμπεκιν 8, Μπατούκ, Ερντέν 5, Ουάναμεϊκερ 19, Κλάιμπερν 26, Αλντεμίρ 2, Σαβάς, Άντερσον 16, Σλότερ, Μπερτάνς 4.