Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google
Λάβρος κατά των αδελφών Αγγελόπουλων εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγο πριν συναντηθεί με τον Γιάννη Βρούτση.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ πραγματοποίησε δηλώσεις έξω από το υπουργείο Παιδείας, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού.
Ανάμεσα σε άλλα σημείωσε
- Εδώ και 7 χρόνια κάνω μια τεράστια προσπάθεια, προσπαθώντας να φέρω τους κυρίους Αγγελόπουλους στη σωστή ηθική, τους στέλνω καλάθια στις γιορτές τους, όταν γεννιούνται τα παιδιά τους, έχω πει να παίξουμε μπάσκετ για φιλανθρωπικούς σκοπούς, είναι σε όλα ανάποδοι”
- Κάθε φορά που πηγαίνω στο ΣΕΦ με βρίζουν. Πήγα στο Άμπου Ντάμπι και με έβριζαν με τον γιο μου δίπλα.
- Όπως έχω κάθε δικαίωμα αποφάσισα να πάω στο ΣΕΦ για να δω την ομάδα μου. Όσο ήμουν στα αποδυτήρια άκουγα εμετικά συνθήματα για την κόρη μου. Βγήκα στο παρκέ, δεν κοίταξα αριστερά, δεν κοίταξα δεξιά, δεν προκάλεσα κανέναν. Πήγα και κάθισα στο κάθισμά μου για να παρακολουθήσω την ομάδα μου.
- Πριν από το ματς είχαμε κάνει σύσκεψη με τους διαιτητές και τους είπα ότι το μπάσκετ είναι δύσκολο άθλημα, εγώ θα το δω με τα πράσινα γυαλιά μου και οι Αγγελόπουλοι με τα κόκκινα γυαλιά τους. Υπάρχουν κανονισμοί, τους οποίους οφείλετε να τηρήσετε. Όταν βρίζονται φυσικά πρόσωπα, την πέμπτη φορά πρέπει να διακοπεί ο αγώνας κα να στεφθεί πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, δεν έγινε ποτέ αυτό.
- Κάποια στιγμή να κοιτάξει και το θέμα της διαιτησίας η πολιτεία γιατί την Κυριακή έγιναν αίσχη.
- Στο πρώτο εμετικό σύνθημα που άκουσα για την κόρη μου, έσφαλα και έκανα μια άσεμνη χειρονομία, αυτή εδώ (κάνει τη χειρονομία) για την οποία με απέβαλαν.
- Υπήρξαν απ΄ότι ξέρω 11 συνθήματα. Την πρώτη φορά πήγα να τους πω το καταγράψανε, όπως και τη δεύτερη. Την τρίτη φορά αποφύγανε να το καταγράψουν, δεν μου μίλησαν και πήγαν απέναντι στους Αγγελόπουλος να μιλήσουν. Αναγκάστηκα να μην δω τον αγώνα για ένα κωλοδάχτυλο. Θεωρώ ότι το να κάνεις κωλοδάχτυλο όταν βρίζουν χυδαία την κόρη σου είναι το λιγότερο.
- Βρίσκομαι εδώ πέρα, ενώ δεν θα έπρεπε να με καλέσει εμένα, θα έπρεπε να είναι μόνο οι κύριοι Αγγελόπουλοι.
- Είπαν ότι γύρισα και τους είπα εμετικά για την κόρη του, ενώ εγώ τους έλεγα «δεν ακούτε ότι μου λένε ότι θα μου γ@@@@@@ν την κόρη μου;
- Είμαι εδώ γιατί βάζω πάνω από την αξιοπρέπειά μου τον Παναθηναϊκό, γιατί είμαι βέβαιος ότι θα πάρει άλλο ένα πρωτάθλημα.
- Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεννόησης με τον Ολυμπιακό.
