ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Γιάννης Ντεντόπουλος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο προπονητές κάνουν μεν την προετοιμασία για το μεγάλο (19.45) αυριανό ντέρμπι του ΣΕΦ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, το οποίο έχει αποκτήσει πλέον κομβικό χαρακτήρα για τη διεκδίκηση του πλεονεκτήματος έδρας, ωστόσο την πιο δύσκολη δουλειά έχουν τα ιατρικά επιτελεία των δύο «αιωνίων». Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν παίκτες με προβλήματα και θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή να μάθουν ποιοι και πόσο μπορούν να βοηθήσουν στην 6η φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, περιμένει με αγωνία τη σημερινή τελευταία προπόνηση για να δει τον εγκέφαλο της ομάδας, τον Τόμας Γουόκαπ, να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ώστε να τεθεί στη διάθεσή του. Το διάστρεμμα που ταλαιπωρεί τον Αμερικανό με το ελληνικό διαβατήριο από το ματς της περασμένης εβδομάδας στο Περιστέρι και του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς με τη Βίρτους είναι ζόρικο. Λένε ότι αν ήταν άλλος στη θέση του θα ήταν απίθανο να προλάβει, όμως ο ίδιος περνάει όλη τη μέρα στο φυσιοθεραπευτήριο και ποντάροντας στη γερή του κράση ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λείψει. Πολύ καλύτερα έδειχνε και ο Γουίλιαμ-Γκος, ο οποίος γυμνάστηκε σε πιο έντονους ρυθμούς και μέχρι την τελευταία στιγμή θα παίζεται η συμμετοχή του, μια και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν θέμα στη θέση του πλέι μέικερ, από τη στιγμή που οι μόνοι που είναι υγιείς είναι οι Λούντζης και Μήτρου-Λονγκ. Επίσης σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ο μόνος που έχει ακόμη μέλλον για να επιστρέψει είναι ο Νικόλα Μιλουντίνοφ.

Στην αντίπερα όχθη, η μεγάλη προσπάθεια γίνεται για να μπορέσει να βοηθήσει τη front line ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Κι αυτό γιατί οι Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι και κατά συνθήκη ο Μήτογλου είναι λιγότεροι σε μέγεθος και αριθμό από τους αντίστοιχους του αντιπάλου. Και ο Λούκα Βιλντόζα κάνει ατομικό πρόγραμμα και όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή.

Στο μεταξύ, στην Ισπανία, η Marca επιμένει ότι ο Κροάτης φόργουορντ της Ρεάλ Μ. τα έχει βρει για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε πριν από τρία χρόνια, επιστρέφοντας από το ΝΒΑ. Μάλιστα υποστηρίζει ότι τα χρήματα που θα μείνουν η «βασίλισσα» θα τα βάλει για να κρατήσει τον θηριώδη Ταβάρεζ, τον οποίο επίσης έχει βάλει στο μάτι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από πέρυσι. Γράφεται ακόμη ότι η Ρεάλ ποντάρει στις ζημιές που έχει υποστεί η Μακάμπι παίζοντας στο Βελιγράδι χωρίς κόσμο για να αρπάξει τον Αμερικανό πλέι μέικερ Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος έχει ισπανικό διαβατήριο.