ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με νίκες συνδύασαν τις πρόβες τζενεράλε που έκαναν στα πρωταθλήματά τους Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μ., πριν από το μεθαυριανό πρώτο μεγάλο ραντεβού τους για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι», έχοντας προφανώς το μυαλό τους στη Μαδρίτη, καθώς αναχωρούν αύριο για τα δύο πρώτα ματς με τη «βασίλισσα», που θα γίνουν Τετάρτη και Παρασκευή, νίκησαν στο φινάλε τον αξιόμαχο Προμηθέα (Ελις 16 π., 17 ρ.), με 87-76. Ο Καλάθης (19 π., 8 ασ.) και ο Παπαπέτρου (16 π., 4/4 τρ.) ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και αποθέωσε την ομάδα της Πάτρας και κυρίως τον προπονητή της, Μάκη Γιατρά. Προς στιγμήν προκάλεσε ανησυχία ένας τραυματισμός του Γκιστ, που όμως δεν είναι σοβαρός.

Χθες το μεσημέρι, για την 27η αγωνιστική της ACB, η Ρεάλ διέλυσε 94-70 την Ομπραντόριο του Κώστα Βασιλειάδη (6 π. με 2/5 τρ.).

Κορυφαίος των νικητών, ο μοναδικός κλασικός πλέι μέικερ που τους έχει απομείνει μετά τον τραυματισμό του Γιουλ, ο Φακούντο Καμπάτσο (15 π., 9 ασ.), ενώ δραστήριος ήταν και ο Ρούντι Φερνάντεθ (14 π. με 4/6 τρ.).

Οπως τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Πάμπλο Λάσο, που ξεκούρασε επίσης Τέιλορ και Ράντολφ, ο Γιουλ (μυϊκό τραύμα στον δικέφαλο) σίγουρα θα χάσει τα δύο πρώτα ματς, ενώ εκτίμησε «πολύ δύσκολο» να προλάβει και το (ή… τα) ματς της Αθήνας.