Εκνευρισμένος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, από τις ενέργειες του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, δεν δίστασε να εκφράσει την οργή του με κοσμητικά επίθετα κι ανάλογες… «προτροπές».
Αφορμή στάθηκε η ενέργεια της Euroleague να προχωρήσει σε νέα πειθαρχική διαδικασία κατά του Δημ. Γιαννακόπουλου, την ώρα που ο τελευταίος βρίσκεται σε κατάσταση πένθος εξαιτίας του θανάτου του θείου του, Κώστα.
Σύμφωνα με τον Δημ. Γιαννακόπουλο, ο Μπερτομέου αποδεικνύει τη μικροψυχία του… και «δεν θυμίζει πια σε τίποτα άνθρωπο».
Την ώρα που από ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουμε διαρκώς αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήρια για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου, ενός εκ των θεμελίων λίθων του Παναθηναϊκού μας, την ώρα που η οικογένεια μας είναι βυθισμένη στο πένθος, εσύ αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο μικρόψυχος είσαι.
Το έπραξες βεβαίως κι άλλες φορές. Όταν υπερασπίστηκα τα παιδιά μου, έναντι κάποιων που τα έβριζαν και τους έριχναν κατάρες. Ή όταν μοίρασες τη φωτογραφία μου στα γήπεδα της Euroleague, σαν να επρόκειτο για σεσημασμένο δολοφόνο.
Και τώρα, τη στιγμή που η οικογένεια μου θρηνεί, εσύ απλά συνεχίζεις την προσπάθεια για την εξόντωση του Παναθηναϊκού και εμού προσωπικά. Μέχρι εδώ.
Το μόνο που έχω να σου πω πλέον είναι “ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ”. Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο δεν σου αξίζει.
Και ξεκαθαρίζω ότι αν τα υπόλοιπα μέλη της Euroleague δεν αποφασίσουν ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν σέβεται θεσμούς όπως η οικογένεια, που δεν σέβεται ούτε καν το πένθος του άλλου, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εμάς, πόσο μάλλον δε να διοικεί τη διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει και δεν θα έχει θέση σε αυτή την παρωδία. Ο αθλητισμός στηρίζεται σε ανθρώπους. Και εσύ δεν θυμίζεις πια σε τίποτα άνθρωπο.
