Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Το σίριαλ «Νόβακ Τζόκοβιτς» συνεχίζεται στην Αυστραλία, με τον τενίστα να παραμένει στο ξενοδοχείο καραντίνας «Park» και να περιμένει την ετυμηγορία του δικαστηρίου για το αν θα μείνει στη Μελβούρνη ή θα απελαθεί. Οι αντιδράσεις στη χώρα του, τη Σερβία, επίσης συνεχίζονται. Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Νίκολα Σελάκοβιτς, κατέθεσε επίσημη διαμαρτυρία στον πρεσβευτή της Αυστραλίας στο Βελιγράδι, Ντάνιελ Εμερι, καταγγέλλοντας την «ανήθικη μεταχείριση» του Τζόκοβιτς από τις αυστραλιανές Αρχές. Η σερβική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι αναμένει προσωπική παρέμβαση του Εμερι για να μεταφερθεί ο «Νόλε» σε κατάλυμα κατάλληλο για αθλητή της κλάσης του.

Στο μεταξύ, στις αιτιάσεις των Σέρβων ότι ο 34χρονος τενίστας είναι «αιχμάλωτος» και «φυλακισμένος», απάντησε χθες η υπουργός Εσωτερικών της Αυστραλίας, Κάρεν Αντριου: «Ο κ. Τζόκοβιτς δεν είναι κρατούμενος στην Αυστραλία. Αντιθέτως, είναι ελεύθερος να φύγει όποτε το αποφασίσει και οι Αρχές θα τον διευκολύνουν».

Οι έρευνες των αυστραλιανών αρχών για τις εξαιρέσεις που παραχώρησε η Tennis Australia σε ανεμβολίαστους τενίστες συνεχίζονται. Οπως γνωστοποιήθηκε χθες, ακυρώθηκε η βίζα της Ρενάτα Βοράκοβα, που μετέχει στο διπλό γυναικών. Η Τσέχα τενίστρια μεταφέρθηκε στο ίδιο ξενοδοχείο καραντίνας όπου βρίσκεται ο Τζόκοβιτς. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν και αυτή θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη όπως ο «Νόλε».