Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε μια σπουδαία κίνηση, την ώρα που η Ελλάδα συνεχίζει να φλέγεται, προχώρησαν οι παίκτες της εθνικής ομάδας του πόλο αντρών, η οποία νωρίτερα κατέκτησε το αργυρό ολυμπιακό μετάλλιο στους Αγώνες του Τόκιο

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της εθνικής αποφάσισαν να παραχωρήσουν 100.000 ευρώ ως βοήθεια για τους πυρόπληκτους της χώρας. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από το πριμ 200.000 ευρώ που δίνει ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης για την επιτυχία τους.

Εκ μέρους της εθνικής, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους».

Σημειώνεται ότι οι παίκτες της Εθνικής με δηλώσεις τους τις τελευταίες ημέρες είχαν δείξει τη στήριξή τους στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.

Υπενθυμίζεται ότι στον τελικό του πόλο, η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Σερβία με σκορ 10-13, κερδίζοντας το τέταρτο μετάλλιο της χώρας μας στη φετινή διοργάνωση και το δεύτερο σε ομαδικό άθλημα στην ιστορία των Αγώνων, μετά το ασημένιο της αντίστοιχης εθνικής γυναικών, το 2004 στην Αθήνα.