Μετά τον σεισμό που προκάλεσαν οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου στον χώρο της ιστιοπλοΐας, τη δικαιοσύνη αναμένεται να απασχολήσει τις επόμενες ημέρες και η κωπηλασία.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης έστειλε στον εισαγγελέα καταγγελίες για παρενοχλήσεις αθλητών, κακοδιαχείριση και κατάχρηση εξουσίας, προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν διενέργεια αξιόποινων πράξεων.
Πρόκειται για τρεις αναφορές/ καταγγελίες και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Αννέτα Κυρίδου, κατηγορεί τον προπονητή, Κωνσταντίνο Κοντομανώλη και το ΔΣ Ομοσπονδίας, το οποίο εγκαλείται για μη τήρηση κανόνων χρηστής διαχείρισης και από την πρόεδρο του Κωπηλατικού Ομίλου Ελλάδος.
