Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Να μην υπάρχει τμήμα του συλλόγου που δεν θα στεγάζεται στο «σπίτι» του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό είναι ο στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπως τον ανέλυσε στο περιθώριο της χθεσινής Γ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Ο πρόεδρος της «μάνας του λόχου» και ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισήμανε πως «σκοπός είναι όλα τα τμήματα να έχουν κοινή στέγη. Να μην υπάρχει τίποτα που να μη στεγάζεται στον Βοτανικό», ενώ ξεκαθάρισε ότι «για να μπορέσουμε να πάρουμε τον Βοτανικό, είναι ψηφισμένο να δώσουμε τη Λεωφόρο. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να τη δώσουμε εάν δεν είναι έτοιμες οι νέες εγκαταστάσεις. Οσο εγώ είμαι στη διοίκηση δεν πρόκειται να δώσουμε ποτέ τη Λεωφόρο αν κάτι δεν πάει καλά. Εάν όλα προχωρήσουν, έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα να ονομαστεί η περιοχή της Λεωφόρου ως Παναθηναϊκό Πάρκο».

Σε ό,τι αφορά τις μελέτες που υπάρχουν από το 2008 και τα 20 εκατ. ευρώ που έχει θέσει ως προϋπόθεση για την υλοποίηση του πρότζεκτ, επισήμανε: «Είναι ένα θέμα που θα το δουν οι ομάδες εργασίας. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές μετά από τόσα χρόνια, αλλιώς θα πηγαίναμε να φτιάξουμε κάτι απαρχαιωμένο. Μέσα στα χρήματα που θα υπάρχουν, θα κοιτάξουμε να χτίσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Οσον αφορά τα 20 εκατ. ευρώ που ζήτησε να βάλει ο κόσμος, δήλωσε: «Δεν θέλω να φανταστώ να μη μαζευτούν αυτά τα χρήματα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλοι οι Παναθηναϊκοί δεν θα έρθουν να συμπληρώσουν το ποσό. Μπορεί να ακούγεται μεγάλο ως νούμερο, αλλά εξήγησα και στη σχετική συνέντευξη Τύπου ότι αντιστοιχεί σε 8 ευρώ στον καθένα. Επίσης αυτά δεν προορίζονται για τα χρέη της ΠΑΕ. Είναι για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη στη μεταβατική περίοδο μέχρι την ανέγερση των γηπέδων. Καταλαβαίνετε ότι 20 εκατ. ευρώ για όλα τα μπάτζετ των τμημάτων δεν φτάνουν. Θεώρησα δεδομένο πως θα καταλάβαιναν όλοι ότι τα χρήματα αυτά δεν θα μπουν από την τσέπη του Γιαννακόπουλου».