Τρομερές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού για το πρωτάθλημα της Stoiximan GBL, στην σκιά και της μεγάλης έντασης που επικρατεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Την ώρα που ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αποχωρούσε από το παρκέ τραυματίας και με έκδηλη την απογοήτευσή του, το κοινό του Ολυμπιακού ξέσπασε σε χειροκροτήματα σε μια ένδειξη συμπαράστασης στον νεαρό αθλητή.
Ο διεθνής φόργουορντ κατάλαβε πως έχει υποστεί ζημιά και ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς το σημείο στο οποίο αισθάνθηκε ενοχλήσεις είναι το ίδιο στο οποίο είχε ταλαιπωρηθεί από πελματιαία απονευρωσίτιδα το προηγούμενο διάστημα.
Ο παίκτης αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις άμεσα ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.
![Συγκίνηση στο ΣΕΦ: Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού χειροκρότησαν τον τραυματία Ρογκαβόπουλο στην αποχώρησή του [βίντεο]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2026/06/rogavopoulos-980x596.jpg)