♦Έμεινε όλη η Ελλάδα ξερή μόλις αντίκρισε στα κανάλια και στις φωτογραφίες το τροχόσπιτο με το οποίο αρχίζει τις περιοδείες του ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις εκλογές προέδρου στη Νουδού.
♦Δεν σας το περιγράφω γιατί οι τρεις φωτογραφίες είναι 3.000 λέξεις ή 3.000.000 λέξεις.
♦Έχει ξεπατικώσει την προεκλογική καμπάνια του Ομπάμα που του έστειλε μάλιστα συγχαρητήριο τουίτερ, αν και το δικό του τροχόσπιτο ήταν σαν σεισμοπαθούς. Ενώ του Αδώνιδος πολυτελέστατο. Δεν υπάρχει.
Ο Αδωνις λέει ότι το δικό του είναι Φίατ αλλά έρευνα του «Πάμε Λουκέτο» δείχνει ότι είναι Φολκσβάγκεν και θα γεμίσει όλη τη χώρα ρύπους διασχίζοντάς την.
♦Γι’ αυτό πιθανότατα θα τον συλλάβουν.
Όπου περνάει το τροχόσπιτο της νίκης, γίνεται της πουτ@ν@ς από τα κορναρίσματα. Αυτός νομίζει ότι τον αποθεώνουν αλλά τρώει το κράξιμο της ζωής του.
♦Επειδή είναι τροχόσπιτο θα κληθεί να πληρώσει και ΕΝΦΙΑ , μάλιστα το πρώτο εκκαθαριστικό που κυκλοφόρησε είναι το δικό του.
Το βράδυ της Δευτέρας ο Γεωργιάδης θα μιλήσει στη Χαλκιδική. Οι ντόπιοι λένε «Καλή η Χαλκιδική, αλλά σαν το τροχόσπιτο του Αδωνι δεν έχει».
