♦ Την είχαμε παρεξηγήσει την κυβέρνηση ότι δεν είχε plan B. Μόνο plan B είχε. Plan A δεν είχε.
♦ Η κυβέρνηση αυτή είναι Travel plan B. Βυθίζεται ο «Τιτανικός» και τα βιολιά παίζουν Πάολα και Παντελίδη.
♦ Εχουν τρελαθεί στο Χόλιγουντ και στο Μπόλιγουντ με απίστευτα Plan B, τις τρελές κωμωδίες, τα μπλοκμπάστερ του χειμώνα.
1. Ο Εponymous Γιάνης χακάρει 12 εκατ. ΑΦΜ και το παραδέχεται κιόλας στην «Τέλεγκραφ».
2. Ο Anonymous Λαφαζάνης εισβάλλει στο Νομισματοκοπείο και ζητάει λύτρα σε δραχμές για τον όμηρο Στουρνάρα.
♦ Τα δικαιώματα έχουν κιόλας πουληθεί:
1. Ο Λαφαζάνης θα εισπράξει 500 δισεκατομμύρια δραχμές.
2. Ο Γιάνης 500 δισεκατομμύρια ίου και Πίου Πίου.
♦ Ο Βαρουφάκης είναι μοναδικός. Και μας έχει χακάρει και μας έχει φακάρει.
♦ Ο Λαφαζάνης τα κατάφερε πάντως. Πρώτο θέμα στους «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς». Και του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης. Σαν να λεγόταν πριν από 100 χρόνια ότι θα πηγαίναμε στο φεγγάρι. Τόσο απίστευτο.
♦ Εγκαταλείφθηκαν οι προσπάθειες για μετοίκηση στον νέο πλανήτη που βρέθηκε την περασμένη βδομάδα και μοιάζει με τη Γη. Ο λόγος είναι ότι κι εκεί υπάρχει Ζωή.
♦ Το ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ θα το δούμε σήμερα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Το ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΑΝ.ΕΛΛ. ποτέ. Είναι ο μοναδικός έρωτας που υπήρξε ποτέ, χωρίς ούτε ένα καβγαδάκι.
♦ Ο Μεϊμαράκης θα μείνει και μετά τον Μάρτιο του 2016. Σαν επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
♦ Ξάφνιασε το 3,5% του Λεβέντη στις δημοσκοπήσεις. Προσωπικά περίμενα τουλάχιστον 10%.
♦ Τόσα χρόνια τα λέει για τους κλεφταραίους, τους κομπιναραίους και για τους μουργαραίους. Ζώα, ε ζώα!
♦ Οι ΑΝ.ΕΛΛ. πιάνουν κοντά στη μονάδα. Αρχισαν μάλιστα να ανησυχούν στη ΔΗΜΑΡ ότι θα τους πλησιάσουν.
♦ Ξαναθυμηθήκαμε τη σκληρή «διαπραγμάτευση». Αν η τρόικα δηλαδή θα μένει στο «Χίλτον» ή στο Λαγονήσι ή στο Σούνιο.
♦ Σε λίγο καιρό θα ξαναρχίζουμε μάλιστα να βάζουμε «κόκκινες γραμμές». Συν την αξιοπρέπεια και τον έντιμο συμβιβασμό.
♦ Να μη διαμαρτυρόμαστε πάντως με το παραμικρό. Η σύνταξη θα πάει στα 72, αλλά έπειτα από 60 χρόνια, το 2075. Μόνο ο Μητσοτάκης θα το ζήσει.
♦ Πρωτοφανή τα μέτρα ασφαλείας στο παραλιακό ξενοδοχείο που θα μείνει η Δρακουλέσκου. Φοβούνται την εισβολή του Σπαλιάρα των 4.000 γυναικών.
♦ Η Ρουμάνα πάντως είπε ότι είναι υπερβολικά τα μέτρα και να χαλαρώσουν λίγο έως πολύ. Οσο ξινομούνα φαίνεται άλλο τόσο καυλερή είναι.
♦ Μην περιμένουμε ποτέ να καταργηθεί το κάπιταλ κοντρόλ. Οσο διαρκεί αυξήθηκαν 20% οι πληρωμές μέσω πιστωτικών από τον φόβο κουρέματος των καταθέσεων.
♦ Αν βγει μάλιστα ο Στουρνάρας και δηλώσει ότι οι καταθέσεις ανεξαρτήτως ποσού δεν είναι διασφαλισμένες, τότε θα πληρώσουμε στα δημόσια ταμεία 200% από όσα οφείλουμε.
♦ Παράγινε στη Μύκονο με τις στρογγυλοποιήσεις:
– Την ξαπλώστρα από 370 ευρώ μού τη χρέωσαν 500 ευρώ.
– Τον καφέ από 10 ευρώ τον στρογγυλοποίησαν σε 20.
♦ Μας το χάλασε ο Κατρούγκαλος. Δήλωσε ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικά. Περιμέναμε τον Χαϊκάλη να το ανακοινώσει για να αρχίσουμε το μπούλινγκ στα σόσιαλ μίντια.
♦ Δεν χρειάζεται Plan B για κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» που σχεδιάζεται. Και έτσι, ο ειδικός σκοπός έχει επιτευχθεί. Μας έχουν φακάρει κανονικά με τα μέτρα.
