Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

♦ Την είχαμε παρεξηγήσει την κυβέρνηση ότι δεν είχε plan B. Μόνο plan B είχε. Plan A δεν είχε.

♦ Η κυβέρνηση αυτή είναι Travel plan B. Βυθίζεται ο «Τιτανικός» και τα βιολιά παίζουν Πάολα και Παντελίδη.

♦ Εχουν τρελαθεί στο Χόλιγουντ και στο Μπόλιγουντ με απίστευτα Plan B, τις τρελές κωμωδίες, τα μπλοκμπάστερ του χειμώνα.

1. Ο Εponymous Γιάνης χακάρει 12 εκατ. ΑΦΜ και το παραδέχεται κιόλας στην «Τέλεγκραφ».

2. Ο Anonymous Λαφαζάνης εισβάλλει στο Νομισματοκοπείο και ζητάει λύτρα σε δραχμές για τον όμηρο Στουρνάρα.

♦ Τα δικαιώματα έχουν κιόλας πουληθεί:

1. Ο Λαφαζάνης θα εισπράξει 500 δισεκατομμύρια δραχμές.

2. Ο Γιάνης 500 δισεκατομμύρια ίου και Πίου Πίου.

♦ Ο Βαρουφάκης είναι μοναδικός. Και μας έχει χακάρει και μας έχει φακάρει.

♦ Ο Λαφαζάνης τα κατάφερε πάντως. Πρώτο θέμα στους «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς». Και του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης. Σαν να λεγόταν πριν από 100 χρόνια ότι θα πηγαίναμε στο φεγγάρι. Τόσο απίστευτο.

♦ Εγκαταλείφθηκαν οι προσπάθειες για μετοίκηση στον νέο πλανήτη που βρέθηκε την περασμένη βδομάδα και μοιάζει με τη Γη. Ο λόγος είναι ότι κι εκεί υπάρχει Ζωή.

♦ Το ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ θα το δούμε σήμερα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Το ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΑΝ.ΕΛΛ. ποτέ. Είναι ο μοναδικός έρωτας που υπήρξε ποτέ, χωρίς ούτε ένα καβγαδάκι.

♦ Ο Μεϊμαράκης θα μείνει και μετά τον Μάρτιο του 2016. Σαν επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

♦ Ξάφνιασε το 3,5% του Λεβέντη στις δημοσκοπήσεις. Προσωπικά περίμενα τουλάχιστον 10%.

♦ Τόσα χρόνια τα λέει για τους κλεφταραίους, τους κομπιναραίους και για τους μουργαραίους. Ζώα, ε ζώα!

♦ Οι ΑΝ.ΕΛΛ. πιάνουν κοντά στη μονάδα. Αρχισαν μάλιστα να ανησυχούν στη ΔΗΜΑΡ ότι θα τους πλησιάσουν.

♦ Ξαναθυμηθήκαμε τη σκληρή «διαπραγμάτευση». Αν η τρόικα δηλαδή θα μένει στο «Χίλτον» ή στο Λαγονήσι ή στο Σούνιο.

♦ Σε λίγο καιρό θα ξαναρχίζουμε μάλιστα να βάζουμε «κόκκινες γραμμές». Συν την αξιοπρέπεια και τον έντιμο συμβιβασμό.

♦ Να μη διαμαρτυρόμαστε πάντως με το παραμικρό. Η σύνταξη θα πάει στα 72, αλλά έπειτα από 60 χρόνια, το 2075. Μόνο ο Μητσοτάκης θα το ζήσει.

♦ Πρωτοφανή τα μέτρα ασφαλείας στο παραλιακό ξενοδοχείο που θα μείνει η Δρακουλέσκου. Φοβούνται την εισβολή του Σπαλιάρα των 4.000 γυναικών.

♦ Η Ρουμάνα πάντως είπε ότι είναι υπερβολικά τα μέτρα και να χαλαρώσουν λίγο έως πολύ. Οσο ξινομούνα φαίνεται άλλο τόσο καυλερή είναι.

♦ Μην περιμένουμε ποτέ να καταργηθεί το κάπιταλ κοντρόλ. Οσο διαρκεί αυξήθηκαν 20% οι πληρωμές μέσω πιστωτικών από τον φόβο κουρέματος των καταθέσεων.

♦ Αν βγει μάλιστα ο Στουρνάρας και δηλώσει ότι οι καταθέσεις ανεξαρτήτως ποσού δεν είναι διασφαλισμένες, τότε θα πληρώσουμε στα δημόσια ταμεία 200% από όσα οφείλουμε.

♦ Παράγινε στη Μύκονο με τις στρογγυλοποιήσεις:

– Την ξαπλώστρα από 370 ευρώ μού τη χρέωσαν 500 ευρώ.

– Τον καφέ από 10 ευρώ τον στρογγυλοποίησαν σε 20.

♦ Μας το χάλασε ο Κατρούγκαλος. Δήλωσε ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικά. Περιμέναμε τον Χαϊκάλη να το ανακοινώσει για να αρχίσουμε το μπούλινγκ στα σόσιαλ μίντια.

♦ Δεν χρειάζεται Plan B για κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» που σχεδιάζεται. Και έτσι, ο ειδικός σκοπός έχει επιτευχθεί. Μας έχουν φακάρει κανονικά με τα μέτρα.