Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σίγουρα είναι χρυσαυγίτισσα. Τόσες επιθέσεις που έχει δεχτεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή», παντού, δεν έχει δεχτεί ούτε ο Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος και η Ουρανία.

Γι’ αυτό προετοιμάζεται συγκέντρωση στο Σύνταγμα, που δεν θα είναι σιωπηρή, αλλά θα τη δονεί το σύνθημα Ζωή – «Αυγή» – Χρυσή Αυγή.

Το ότι η Ζωή είναι χρυσαυγίτισσα μπορεί να το καταλάβουμε από τα παρακάτω.

Είναι βασανίστρια. Μπορεί να μιλάει 5 μέρες συνέχεια και να σε ρίξει αναίσθητο από το μπλα μπλα.

Ζήτησε βουλευτικό τανκ αντί για βουλευτικό αυτοκίνητο.

Απλώνει το χέρι και διακόπτει κάθε ομιλητή που υπερβαίνει τον χρόνο στη Βουλή.

Το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα είναι να χαστουκίσει και να ρίξει νερό στην Κανέλλη.

Η Κωνσταντοπούλου ζητάει κάτι τρελά, να είναι συνέχεια στη Βουλή οι χρυσαυγουλίτες, και είναι τυπολάτρισσα και θέλει να εφαρμόσει τον τύπο των νόμων και όχι την ουσία, που είναι αναλόγως πώς τη γουστάρει ο καθένας.

Η Ζωή το παρατράβηξε. Ζήτησε -άκουσον, άκουσον- να εφαρμόσει όσα είπε προεκλογικά και ορκιζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα τα κάνει.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν είπε τη φράση-μίασμα «βαφτίζουμε το κρέας ψάρι» ή «το ψάρι κρέας», δεν θυμάμαι ακριβώς.

Τη φράση αυτή την έχει πρωτοπεί ο Μανώλης Γλέζος, ο μεγαλύτερος χρυσαυγίτης όλων των εποχών.

Ναι, είναι κάτι περισσότερο από φανερό. Η Ζωή είναι νεοναζωή.

! ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑ 1000ή ΦΟΡΑ: ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ, ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ

 

Ο Σαμαράς επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ.

♦ Εδώ οι τελευταίες εξελίξεις για τη Νέα Δημοκρατία.

♦ Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κράτησε 10 ώρες. Πήγαν να σπάσουν το ρεκόρ των 12 ωρών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν το κατάφεραν.

♦ Καραμανλής αποκλείεται. Δεν είναι μαλάκας να μπει πρόεδρος, όταν χωρίς να βγάζει λέξη, θα παίρνει σχεδόν τα ίδια χρήματα με το να τρέχει όλη τη μέρα.

♦ Ο Σαμαράς δεν θέλει να παραιτηθεί με τίποτα, γιατί θα ξαναρχίσει να κοιτάζει όλη τη μέρα το ταβάνι.

♦ Η Ντόρα πέταξε τάχα μου αδιάφορα ότι όποιος χάνει στις εκλογές παραιτείται, «ξεχνώντας» ότι αυτό δεν το είχαν κάνει όλοι.

♦ Δεν γλιτώνει με τίποτα ο Σαμαράς. Το τελικό σχέδιο λέει ότι υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας είναι:

– Ντόρα Μπακογιάννη

– Κυριάκος Μητσοτάκης

– Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

♦ Πιθανότερος φαίνεται ο Κων. Μητσοτάκης και για να απαλύνει τον πόνο του Σαμαρά θα τον κάνει επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και θα του δείξει και τον τρόπο που γίνονται οι γκαντεμιές.

Στις Βρυξέλλες με λεωφορείο ο Γιάνης!

Tου έκοψε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις ο Τσίπρας, σιγά μην καθότανε ο Γιάνης να σκάσει. Αρχισε τις προσωπικές εμφανίσεις στην Αθήνα, και όχι μόνο, και κάνει τους Ελληνες να παραληρούν.

Η πρώτη εμφάνιση άλλου τύπου ήταν στο μετρό Ακρόπολης. Με το σακίδιό του περίμενε και σηκώθηκαν όλα τα κινητά να τον φωτογραφίσουν (οι φωτογραφίες της @ifragiadaki).

Ισχύουν οι πληροφορίες:

Τον είδε γιαγιάκα και του έδωσε καυτό φιλί και τη θέση της.

Μιλούσε με τον κόσμο στο βαγόνι και τους έλεγε για τις έξι μεταρρυθμίσεις, τις οποίες χαρακτήρισε σέξι και προκλητικές που θα γίνουν οπωσδήποτε δεκτές τη Δευτέρα στο Γιούρογκρουπ.

Επιασε την κουβέντα και με τουρίστα, που ήταν Γερμανός, που μόνος του από αυτό που είδε στο μετρό μπορεί να αλλάξει το κλίμα υπέρ της Ελλάδας στο Γιούρογκρουπ και παντού.

Ο καιρός θα αποφασίσει αν ο Γιάνης θα πάει στις Βρυξέλλες με τη μοτοσικλέτα του ή με λεωφορείο γιατί είναι φτηνότερα.

Να υπενθυμιστεί ότι ο Βαρουφάκης στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο μόνος που δεν ζήτησε βουλευτική μοτοσικλέτα και ζήτησε μόνο μια μηνιαία κάρτα διαδρομών για να μετακινείται με το μετρό, τον ηλεκτρικό, τα τρόλεϊ και τα αστικά λεωφορεία.

100 δόσεις και το χρέος!

  • Μη φοβόμαστε τίποτα για το Γιούρογκρουπ της Δευτέρας. Ολα έχουν συμφωνηθεί παρασκηνιακά και αποκαλύπτεται εδώ η μυστική συμφωνία.
  • Θα γίνουν όλα όπως με τις 100 δόσεις στην Εφορία. Θα πληρώσουμε το χρέος στους θεσμούς σε 100 δόσεις. Ταυτόχρονα οι θεσμοί θα μας δίνουν ρευστότητα πάλι σε 100 δόσεις.
  • Η πρώτη κίνηση έγινε χθες, όταν δώσαμε 300 εκατ. στο ΔΝΤ σαν πρώτη δόση και οι θεσμοί μάς έδωσαν 12.750 ευρώ σαν πρώτη δόση του δανείου των 7,5 δισ. με τα οποία θα αναπνεύσουμε.
  • Ολα αυτά με τις δόσεις συμφωνήθηκαν χθες, όπως είπαμε, κι αποκαλύπτονται εδώ. Απέξω απέξω ο Σόιμπλε όμως μας είπε και για τα πλεονεκτήματα της χρεοκοπίας.
  1. Με τη χρεοκοπία δεν ανησυχείς για το αύριο. Ανησυχείς για το χθες.
  2. Πιο ανησυχητική από τη χρεοκοπία είναι η σωτηρία.
  3. Το πιο δύσκολο πράγμα σε τυχόν χρεοκοπία είναι πώς θα την ονομάσουμε.
  4. Μη φοβόμαστε τη χρεοκοπία, είναι δημιουργική καταστροφή.
  5. Εμείς τους είπαμε μόνο ότι είναι να απορεί κανείς πώς στη χώρα της μαλακίας υπάρχει έλλειψη ρευστότητας.