Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής, στο Αρμί των Ανωγείων. Οι δύο άγνωστοι άνδρες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους είχαν στήσει καρτέρι στην 80χρονη γυναίκα, έξω από το σπίτι της και όταν εκείνη επιστρέφοντας άνοιξε την πόρτα για να περάσει στο εσωτερικό, την αιφνιδίασαν με την απειλή μαχαιριού.
Αφού εισήλθαν στο σπίτι, την έδεσαν και την φίμωσαν και άρχισαν να αναζητούν αντικείμενα αξίας και χρήματα. Οι δράστες της έσπασαν τα γυαλιά και τη συσκευή οξυγόνου που χρησιμοποιούσε, άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και τιμαλφή μικρής αξίας κι εξαφανίστηκαν.
Όπως κατέθεσε στην αστυνομία η ηλικιωμένη, οι δύο άνδρες πρέπει να είναι απ’ την ευρύτερη περιοχή, μιας και μιλούσαν ελληνικά με ντοπιολαλιά της περιοχής.
Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δύο δραστών συνεχίζονται.
