Για τις 26 Ιουνίου διακόπηκε η εκδίκαση της υπόθεσης, υπεξαίρεσης στη Μαρίνα του Αγίου Νικολάου.
Από πλευράς της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Αγίου Νικολάου, παρουσιάστηκαν έγγραφα τα οποία αναφέρονται σε οικονομικά στοιχεία και συναλλαγές, γεγονός το οποίο οδήγησε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης να διακόψει την δίκη.
Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο κάθεται ο πρώην γενικός διευθυντής της ΔΕΠΑΜΑΝ ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε συνολική ποινή κάθειρξης 14 ετών.
Σημειώνεται ότι η έκθεση του ορκωτού λογιστή ο οποίος διενήργησε έλεγχο στην εταιρεία για τα έτη 2004, 2005, 2006, ανέφερε ταμειακό έλλειμμα 248.495 €.
Η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης είχε αναβληθεί τον Σεπτέμβρη του 2018 προκειμένου να προσκομιστούν τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία από τις τράπεζες, με τις οποίες είχε συναλλαγές, τότε, η Μαρίνα Αγίου Νικολάου, κάτι το οποίο εν τέλει συνέβη, έστω και καθυστερημένα.
