Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η επιχείρηση συνεχίζεται από στεριά και θάλασσα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ενώ σε αυτές συμμετέχουν άνδρες των Λιμενικών Σταθμών της Μεσαράς, δύτες της 3ης ΕΜΑΚ, καθώς και δύτες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος που ήρθαν από τον Πειραιά ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Επίσης, στις έρευνες συμμετέχουν εθελοντές, με πλωτά μέσα αλλά και πεζοί, όπως επίσης φίλοι και συγγενείς του αγνοούμενου.

Υπενθυμίζεται πως ο 33χρονος άνδρας είχε πάει την Τετάρτη 27 Μαρτίου για υποβρύχιο ψάρεμα στους Καλούς Λιμένες, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά δεν έδωσε σημεία ζωής.

Επίσης, όλες αυτές τις ημέρες, στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι και θαλασσοταραχή, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει τις προσπάθειες ανεύρεσης του άτυχου 33χρονου ενώ οδήγησαν και σε αρκετές διακοπές των επιχειρήσεων.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Πέμπτης βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα να επιπλέουν στη θάλασσα, καθώς και μέρος του εξοπλισμού του, χωρίς όμως να υπάρχει κανένα στοιχείο για τον ίδιο.