Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Καυγάς μεταξύ ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ κι ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου της εξωτερικής φρουράς φυλακών σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε κεντρικό δρόμο των Χανίων, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Οι ένστολοι, για άγνωστο λόγο, άρχισαν να τσακώνονται, με τον σωφρονιστικό υπάλληλο να χειροδικεί εναντίον του αστυνομικού.

Άμεσα κινήθηκαν στο σημείο συνάδελφοί τους αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, όπου συνέλαβαν τον σωφρονιστικό υπάλληλο, ενώ ο αστυνομικός οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, με τον αστυνομικό να καταθέτει μήνυση ενάντια στον σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως το επόμενο διάστημα.