Ένας 29χρονος άνδρας, βουλγαρικής καταγωγής, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στον κεντρικό δρόμο του Τυμπακίου.
Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε σπίτι του από νυχτερινή διασκέδαση, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, τον παρέσυρε ένας 32χρονος με το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ο άτυχος άντρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος κατευθυνόταν σε μπαρ της περιοχής, προκειμένου να πάρει τον αδερφό του, ο οποίος ήταν αρκετά μεθυσμένος ούτως ώστε να οδηγήσει.
Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ προανάκριση για τα αίτια διενεργούν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές.
Πρόκειται για το 44ο θύμα τροχαίου για φέτος στην Κρήτη και το 26ο στον νομό Ηρακλείου.
