Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου οι «Μινωικές Γραμμές» θα πραγματοποιήσουν στο πλοίο «Mykonos Palace», που θα βρίσκεται όλη την ημέρα στο λιμάνι της Σούδας, την εκδήλωση της τελετής των εγκαινίων του στη γραμμή των Χανίων που συνδέει την Κρήτη με τον Πειραιά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, το πλοίο ντυμένο στα γιορτινά του θα είναι ανοικτό από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 21:00 το βράδυ με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις στους κοινόχρηστους χώρους του.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής παραμονής του στο λιμάνι της Σούδας, το κοινό της Κρήτης θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί το πλοίο, να περιηγηθεί στους φιλόξενους εσωτερικούς χώρους του και να απολαύσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες εν πλω που θα παρέχονται στο επιβατικό κοινό από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Σημειώνεται ότι το «Mykonos Palace» ύψωσε την ελληνική σημαία  και στις 15 Ιουλίου ξεκίνησε τα δρομολόγια στη γραμμή Χανιά-Πειραιάς-Χανιά μετά την υπογραφή του πρώην υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, στο αίτημα της εταιρείας για έκτακτη δρομολόγηση του πλοίου της.

Το «Mykonos Palace» αναχωρεί καθημερινά από τον Πειραιά στις 16.00 και καταπλέει στη Σούδα στις 22.30. Από ‘κει αναχωρεί στις 24.00 και φτάνει στον Πειραιά στις 6.30 το πρωί.