Μία ακόμη νεαρή κοπέλα στην Κρήτη προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, λίγες μέρες μετά την πτώση 17χρονης από γέφυρα στα Χανιά.
Μία 16χρονη από το Ηράκλειο επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή της, καταναλώνοντας χάπια. Την κοπέλα αντιλήφθηκαν έγκαιρα οι γονείς της, η οποία βρισκόταν κλεισμένη στο δωμάτιό της, όπου είχε κλειδωθεί.
Ευτυχώς η ποσότητα που κατάφερε να καταναλώσει δεν ήταν μεγάλη ενώ οι γονείς της την μετέφεραν αμέσως στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Η 16χρονη δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί αφού βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Ιανουαρίου, μία 16χρονη μαθήτρια Λυκείου μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Χανίων, μετά από πτώση από τη γέφυρα του Γαλατά στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου και η οποία αποδίδεται σε απόπειρα αυτοκτονίας ενώ πριν από περίπου ενάμιση μήνα, μία 14χρονη στα Χανιά επιχείρησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της στις τουαλέτες του σχολείου της.
