Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, ο 48χρονος πατέρας της κοπέλας, η οποία έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο τροχαίο της Αγίας Πελαγίας.
Η υγεία της 15χρονης αδερφής της, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων, βελτιώνεται καθημερινά και σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη «η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων και πάει καλύτερα ενώ βρίσκεται φυσικά υπό στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ζωή της νεαρής κοπέλας δεν διατρέχει κίνδυνο, έχει πλέον επαφή με το περιβάλλον ενώ στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ψυχολόγοι του νοσοκομείου.
Οι επιβάτες από το δεύτερο αυτοκίνητο, δύο άντρες ηλικίας 51 έως 47 ετών εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Γενική Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.
Υπενθυμίζεται ότι στο πολύνεκρο τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Βόρειο Οδικό Αξονα Κρήτης, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, ένας 24χρονος και μία 22χρονη με την μητέρα της.
