Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Χθες βράδυ παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο 44χρονος οδηγός που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε έναν 66χρονο λαχειοπώλη στα Χανιά, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ζωή του.

Ο οδηγός, που βαρύνεται με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, κατέθεσε στους αστυνομικούς τι συνέβη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Η αστυνομία είχε προχωρήσει στον εντοπισμό του αυτοκινήτου του, ένα ασημί 4*4 αγροτικό, και τον αναζητούσε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 44χρονος επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και αφού διαπίστωσε ότι ο 66χρονος είχε πεθάνει, πανικοβλήθηκε και εξαφανίστηκε, προσπαθώντας επίσης να απομακρύνει τον ανήλικο γιο του.

Τραγική ειρωνεία στο περιστατικό είναι ότι ο 44χρονος είχε χάσει τη μητέρα του με παρόμοιο τρόπο πριν από μερικά χρόνια, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο την παρέσυρε και την τραυμάτισε θανάσιμα.