Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Αντιδράσεις προκαλεί στα Χανιά η ανακοίνωση της Ryanair να αναστείλει τις πτήσεις της από και προς Χανιά, στα δρομολόγια της Θεσ/κης, Αθήνας και Πάφου.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων τονίζει ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα στην επιχειρηματικότητα και στις μετακινήσεις και καλεί τους αρμόδιους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Τέλος, καλεί τους υπουργούς και βουλευτές της Κρήτης να κινηθούν άμεσα προκειμένου να βρεθεί λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Χανίων αναφέρονται τα εξής:

Από χθες το μεσημέρι μετά την ανακοίνωση της αναστολής των πτήσεων της  Ryanair  έχει δημιουργηθεί αναστάτωση στους συναδέλφους επαγγελματίες και γενικότερα στους Χανιώτες. Η ιδιαιτερότητα του νησιού που εξαρτάται από τις μεταφορές (πλοία και αεροπλάνα ) επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την επιχειρηματικότητα  και την κοινωνία γενικότερα.

Δεν θα μπούμε στις λεπτομέρειες για το ποιος φταίει και γιατί έγινε και την σχέση των δύο εταιριών Fraport  και Ryanair .

Το γεγονός ότι οι μεταφορές από και προς τα Χανιά θα επηρεαστούν άμεσα και καίρια με άμεση συνέπεια στην επιχειρηματικότητα  και στη ζωή των Χανιωτών είναι πραγματικότητα.

Καλούμε τους Υπουργούς , κ.Σταθάκη και κ. Πολάκη , τους Βουλευτές ,κ.Μπαλωμενάκη και κα.Βαγιωνάκη, τον Περιφερειάρχη κ.Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Βουλγαράκη, τον Δήμαρχο Xανίων κ.Βάμβουκα  και τους  λοιπούς Δημάρχους του Νομού να κινηθούν άμεσα για να βρεθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στο άμεσο διάστημα.

Εμείς στην Ομοσπονδία είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε με κάθε ενέργεια που θα ζητηθεί από τους αρμοδίους  για την επίλυση του σοβαρού αυτού θέματος.

Κύριοι Αρμόδιοι και υπεύθυνοι σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων , κινηθείτε γρήγορα και καίρια για να αποτρέψουμε την επιφαινόμενη καταστροφή.