Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Συνάντηση στο γραφείο της Περιφέρειας Κρήτης, με φόντο τις επερχόμενες κινητοποιήσεις της ΠΝΟ, πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον περιφερειάρχη Κρήτης, το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και αγροτικούς φορείς του νησιού.

Στη συνάντηση συμμετέχουν ο αντιδήμαρχος Ιεράπετρας & πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικών θεμάτων του Δήμου Ιεράπετρας Αργύρης Πανταζής, εκπρόσωποι από τον Ενιαίο Αγροτικό σύλλογο Ιεράπετρας καθώς και αγροτικοί φορείς από την υπόλοιπη Κρήτης.

Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια της χώρας την Τρίτη 16 & Τετάρτη 17 Μαΐου και υπάρχει φόβος για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης, με νωπές ακόμη τις μνήμες από τις τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ, τα προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν στις μεταφορές εμπορευμάτων αλλά και τα σοβαρά επεισόδια τα οποία ξέσπασαν, με διαμαρτυρόμενους αγρότες.