Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Φανερά καταβεβλημένος οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 88χρονος που πυροβόλησε εναντίον δύο ατόμων που εισέβαλαν στο σπίτι του προκειμένου να τον ληστέψουν.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω», υποστήριξε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.

Σε βάρος των δύο δραστών της ληστείας ασκήθηκε δίωξη για ληστεία από κοινού, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται καθώς ο 88χρονος τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο χέρι, ενώ ο άλλος είναι ανήλικος.

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί όταν δύο άτομα –ένας 18χρονος Έλληνας και ένας 28χρονος Αλβανός- εισέβαλαν στην αυλή του ηλικιωμένου στη Γλυφάδα και τον ανάγκασαν να μπει στο σπίτι για να τον ληστέψουν.

Εκεί, όμως, ο 88χρονος πήρε ένα πιστόλι που είχε κρυμμένο και πυροβόλησε εναντίον τους.

Οι δράστες μετέβησαν στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που τους αναζητούσαν. Στη συνέχεια συνελήφθη και ο 88χρονος για τις παραπάνω κατηγορίες.