Ο Άκης Ψωμιάδης, αθλητής του τμήματος χάντμπολ στον Φίλιππο Βέροιας, σκοτώθηκε κάνοντας σκι στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα.
Ο 22χρονος είχε ανεβεί στο βουνό για νυχτερινό σκι, αλλά για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Τον άτυχο αθλητή αποχαιρέτησε ο Φίλιππος Βέροιας από τη σελίδα του στο facebook:
«Καλό παράδεισο Άκη, καλό ταξίδι παλικάρι μας. Θρήνος στην οικογένειά μας για τον άδικο χαμό του αθλητή μας Άκη Ψωμιάδη, γιου του παλαίμαχου αθλητή μας Δημήτρη Ψωμιάδη και αδερφού του τερματοφύλακά μας Κώστα Ψωμιάδη».
Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Φίλιππου εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή:
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη για τον άδικο χαμό του αθλητή Άκη Ψωμιάδη. Ο Άκης Ψωμιάδης, “παιδί” του συλλόγου από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες, ήταν ένας λαμπρός νέος και εξαίρετος αθλητής. Ο θάνατός του σκόρπισε οδύνη και βούλιαξε σε βαρύ πένθος τον σύλλογο. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Άκη Ψωμιάδη. Σε περιπτώσεις σαν κι αυτή δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της τραγωδίας».
Η τραγική είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την κοινωνία της Βέροιας αλλά και το ελληνικό χάντμπολ.
