Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Να γίνει αναπαράσταση της δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη ζητεί από τον ανακριτή η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, μετά την αλλαγή στάσης του δράστη Εμμ. Σοροπίδη, ο οποίος μέσα από τη φυλακή μιλά για άλλους εκτελεστές ή ηθικούς αυτουργούς.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε άγρια τον περασμένο Οκτώβριο μέσα στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας και τρεις μήνες μετά την ομολογία του Σοροπίδη ως φυσικού αυτουργού της δολοφονίας αλλάζει ισχυρισμούς και σενάριο στο φονικό της άτυχης Δώρας.

Η οικογένεια του θύματος ζητεί από τον κατηγορούμενο να κατονομάσει όλους τους φερόμενους ως συνεργούς του, καταθέτοντας κατάλογο με ερωτήματα στον ανακριτή και ζητώντας απαντήσεις από τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος Εμμ. Σοροπίδης, με υπομνήματά του που κατέθεσε στον ανακριτή, εμφανίζει άλλους ως εκτελεστές ή ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας, γεγονός που έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια του θύματος.

Η μητέρα της 33χρονης, μέσω της δικηγόρου της, ζητεί και αναπαράσταση για το τραγικό συμβάν, αλλά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων.

Τέλος, η οικογένεια ζητεί να μάθει εάν υπήρχε μόνο ένα ή πολλά μαχαίρια με τα οποία έγινε η δολοφονία, αλλά και εάν γνώριζε ο συγκάτοικος του Σοροπίδη το σχέδιο δολοφονίας ή εάν ενημερώθηκε στη συνέχεια.