Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Έντονη αντίδραση από τον αναπλ. υπουργό Υγείας για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να εξαιρεθούν -μαζί με τους δικαστές- όλοι οι υπόχρεοι από την υποβολή «πόθεν έσχες».

Με αναρτήσεις του στο facebook ο Παύλος Πολάκης κάνει λόγο για συνεχή θεσμικά εμπόδια του ΣτΕ στην κυβέρνηση που έχουν στόχο -όπως υποστηρίζει- να προφυλάξουν την παλιά διαπλοκή και τα συμφέροντα.

«Εμείς δεν θα κουραστούμε. Τον τόπο θα ξεβρωμίσουμε όσες φορές κι αν χρειαστεί να νομοθετήσουμε», γράφει ο υπουργός και αναρωτιέται: «Φαντάζεστε να είχε offshore εταιρεία η Μπέττυ, ή εγώ, ο Παππάς, ο Σπίρτζης θυρίδες σε τράπεζες, τι απόφαση θα έβγαζε το ΣτΕ για το πόθεν έσχες;»

Σχολιάζει, τέλος, ότι μετά τη συγκεκριμένη απόφαση τα αρχικά ΣτΕ σημαίνουν ξεκάθαρα πλέον Σωτηρία Της Ελίτ.