Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου, όταν ένας άνδρας έπεσε από σκαλωσιά από ύψος πέντε μέτρων.

Πρόκειται για έναν 40χρονο αλβανικής καταγωγής ο οποίος εκτελούσε εργασίες σε ξενοδοχείο της περιοχής, όταν γι άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο εργάτη και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο 40χρονος εργάτης στάθηκε τυχερός καθώς σε τραυματίστηκε σοβαρά, πέρα από κάποια τραύματα στον ώμο.

Σημειώνεται ότι στον χώρο εργάζονταν ακόμα δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας φαίνεται να είναι αδερφός του τραυματία, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί, όταν στο σημείο έφτασε η Επιθεώρηση Εργασίας.