Στον εντοπισμό φυτείας με 161 δενδρύλλια, καθώς και 12 κιλών ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, συλλαμβάνοντας παράλληλα τον 49χρονο καλλιεργητή.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά τη θητεία με τα 161 δενδρύλλια ύψους 1 έως 4 μέτρων, που εκτείνονταν σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε δασώδη περιοχή στις άκρες του Σπερχειού ποταμού, την οποία και έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση. Στο σημείο προσήλθε ο 49χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, προχώρησε σε καλλιεργητικές εργασίες και φροντίδα των δενδρυλλίων.
Στο πλαίσιο των ερευνών εκτός από τα 161 δενδρύλλια εντοπίστηκαν επίσης 12 κιλά περίπου ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, καθώς και 13 κιλά φυτικών αποσπασμάτων δενδρυλλίων.
Σε βάρος του 49χρονου θα σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για εντοπισμό πιθανών συνεργών.
