Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν κατηγορηματικά δημοσιογραφικές πληροφορίες και δημοσιεύματα κυρίως στον κυριακάτικο Τύπο ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετακινείται από το υπουργείο Οικονομικών. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, η μόνη μετακίνηση που θα κάνει είναι από τον τόπο των διακοπών του, πίσω στο υπουργείο Οικονομικών «για να αναλάβει τα καθήκοντά του».

Ειδικότερα, οι κυβερνητικές πηγές αναφέρονται στη φημολογία αυτή λέγοντας ότι δημοσιεύματα «επαναλαμβάνουν μονότονα ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετακινείται από την οδό Νίκης, όπου και το υπουργείο Οικονομικών».

Και συμπληρώνουν:

«Τα ρεπορτάζ είναι ακριβή μόνο ως προς την… μετακίνηση! Είναι γεγονός ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πρέπει να μετακινηθεί από την Πρέβεζα, όπου κάνει ολιγοήμερες διακοπές, προς την οδό Νίκης για να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του».