Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στη νέα του αυτοβιογραφία «Born to Run» μιλά για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη ενώ παραδέχεται ότι τα χρόνια ψυχικά προβλήματα «τον έχουν αφήσει συντετριμμένο».

Ο 66χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε ψυχοθεραπευτή για πρώτη φορά περίπου πριν από 30 χρόνια.

Στο βιβλίο του, που θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου, περιγράφει πώς αντιμετώπισε την κατάθλιψη κατά τη διάρκεια παραγωγής του άλμπουμ του «Wrecking Ball» το 2012, ενώ λέει ότι η γυναίκα του έρχεται αντιμέτωπη με «μια αμαξοστοιχία που τρέχει, γεμάτη νιτρογλυκερίνη, έτοιμη να ξεφύγει από τις γραμμές» τις περιόδους που η κατάστασή του επιδεινώνεται.

«Με πηγαίνει σε γιατρούς και τους λέει “ αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται ένα χάπι” », δηλώνει στη συνέχεια ο Σπρίνγκστιν.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Vanity Fair», πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, εξέφρασε επίσης φόβους ότι η ασθένειά του θα προχωρήσει με παρόμοιο τρόπο με εκείνη του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του είχε αρκετούς συγγενείς με ψυχικές διαταραχές, που όμως κανείς δεν συζητούσε στην οικογένεια.

«Όταν ήμουν παιδί ήταν απλώς κάτι μυστήριο, ντροπιαστικό και συνηθισμένο», γράφει στην αυτοβιογραφία του, στην οποία διηγείται λεπτομερώς και την ταραγμένη σχέση με τον πατέρα του.