Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στα τελευταία λεπτά λύγισε ο ΠΑΟΚ τη Σλόβαν Λίμπερετς, στο πλαίσιο των αγώνων του για τους ομίλους στο Europa League. Την ίδια στιγμή, η Θέλτα έβρισκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα του Παναθηναϊκού, υποχρεώνοντάς τον στη δεύτερη διαδοχική του ήττα στη διοργάνωση. 

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη (10΄πεν. και 82΄) πέτυχε την πρώτη του νίκη στον 10ο όμιλο με 2-1. Οι Τσέχοι είχαν προηγηθεί με γκολ από τα… αποδυτήρια (πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό) με τον Κομλιτσένκο. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ είχε φέρει εντός έδρας ισοπαλία στον πρώτο του αγώνα, κόντρα στη Φιορεντίνα, οπότε διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός, αν και πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση στο Βίγκο, δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ισπανία, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Θέλτα με 2-0. Αμφότερα τα γκολ σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα (Γκουϊντέτι 84΄, Βας 89΄). Νωρίτερα, οι «πράσινοι» είχαν δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν αυτοί κάποιο τέρμα. 

Το παιχνίδι ήταν για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου, με τον Παναθηναϊκό να ζευγαρώνει τις ήττες του, μετά την εντός έδρας επικράτηση του Άγιαξ επί των «πρασίνων» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, πριν από δύο εβδομάδες.